Ligga sitta ställa

Har sytt en egen variant på sacko säck. Detta är en ny variant i mindre format till barn, som jag nu kallar ligga sitta ställa. Den kommer ifrån min tidigare sacko med namnet valross. En rolig sackosäck som alltid kan vara med. Den kan användas som extrastol som läskudde/kramkudde eller bara prydnad.



Ligga

Sitta

Ställa

Så va det på plats

Nu är skoskåpet färdigt och monterat. Det har tagit rätt lång tid för att få det klart. Men så äntligen fixat. Blomman som står på ska bort.

Skulle vilja tapetsera om också men det får vänta eller aldrig bli av. Väntar med att lägga ner både tid och energi, inte minst pengar på sådant tills vi flyttar till eget hus.

Är nu mamma ledig och fredagar får jag tid till att pyssla. Kommer då försöka att ägna mig åt att dekormåla möbler och måla över lag. Får se vad jag hinner med.


SKOSKÅP

Köpte för nu ett bra tag sedan ett skoskåp på ikea. Trodde för visso att det var i träd men tyvärr var det behandlad spånskiva. Färgen som jag lagt på är nu, är därför känslig mot slitage. Men håller rätt så bra ändå. Målade delar av skåpet i svart. Luckorna och överdelen är målat med guldfärg som jag sedan lackat. Motivet är faktiskt målat med vanlig acryl färg som man använder till tavelmålning. Inget proffsjobb men rätt nöjd ändå:)

Före



Efter


RSS 2.0